Kuinka ilmoittaudun kurssille?

– Ota yhteyttä sähköpostitse (tom.granstrom@pp.inet.fi)

Mitä opetetaan?

– Opetus tapahtuu Suomen Aikidoliiton vaatimusten mukaisesti. Esimerkiksi ensimmäiseen vyökokeeseen vaaditaan vähintäin 20 harjoituspäivää tai 2 kk harjoittelun aloittamisesta. Junioreille (13-15 v.) on omat vyökoevaatimukset.

Mitä tarvitaan mukaan aikidoharjoituksiin?

– Asusteeksi käy t-paita ja verkkarit. Tossuja tarvitaan, kun kuljetaan pukuhuoneen ja salin väliä.

Mitä aikidoharjoituksissa tehdään?

– Harjoitus koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, vapaaharjoitusosuudesta ja loppujäähdyttelystä (esim. hengitysharjoitukset). Yhteensä 1,5 tuntia. Aikidoa voi harjoitella yksinään, pareittain tai yhdessä suuremman ryhmän kanssa.

Kenelle aikido on tarkoitettu?

Aikido sopii aikuisille ja lapsille, miehille ja naisille. Liikkeet voi sovittaa oman mielensä mukaisesti, joko hitaiksi tai nopeiksi.

Miksi harjoitella aikidoa?

Aikido on hyvää liikuntaa koko keholle ja erinomainen tapa rentoutua työpäivän jälkeen. Aikidoa pystyy harjoittelemaan kaikenikäisenä. Vaikeinta aikidossa on hyväksyä ne muutokset itsessään, joita harjoittelu väistämättä tuo esiin.

Kuinka paljon aikidon harjoittelu maksaa?

Alkeiskurssin hinta on 95€ ja kesto 3kk. Samalla maksulla voi kokeilla  Kamppailukeskuksen muitakin lajeja mm. nyrkkeily, potkunyrkkeily, sin moo hapkido, taekwondo ja kamppailu-mix.